Bach bloesem larch of lariks

larch

De bach bloesem larch of lariks geeft je terug zelfvertrouwen en geloof in jezelf.

Je hebt de overtuiging dat niets je gaat lukken en je begint er dan ook maar niet aan! Negatieve ervaringen uit het verleden blijf je vast houden. Pogingen om situaties te verbeteren onderneem je niet, want je bent er zeker van dat het toch niet gaat helpen. Je weet nochtans dat je de kwaliteiten hebt om te slagen maar je weigert ze te erkennen.

Je voelt je moedeloos, nutteloos en minder waard dan anderen. Je hebt wel een grote bewondering voor degenen die wel slagen en succes hebben maar zelf zie je jezelf hiertoe niet in staat.

Wat heeft de bach bloesem larch of lariks voor uitwerking?

De bloesem larch of lariks schenkt je opnieuw vertrouwen en je krijgt het gevoel dat risico’s nemen om je doel te bereiken, de moeite waard is. Je gaat niet opgeven bij tegenslagen.

Ook alcoholisten hebben er baat bij en boeken zeer goede resultaten. Ook een korte inname bij examen, echtscheiding, sollicitatiegesprek, rijexamen kan hulp bieden.

Je durft ook aan iets nieuws te beginnen zonder je voorafgaande angst dat het zou mislukken. Je minderwaardigheidsgevoel ben je kwijt.

Kan larch of lariks ook een hulp zijn voor kinderen?

Het gebrek aan zelfvertrouwen ontstaat vaak al in de kindertijd. Je ouders benadrukten altijd hun eigen falen en dit in jouw bijzijn waardoor die onzekerheid op jou werd overgebracht.

Geregeld kreeg je ook te horen dat je broer of zus alles beter deed en dat jij er niet moest aan beginnen want “bij jou zou het toch fout gaan!”

Kinderen waar dit gebeurt, denken al heel snel dat het tot niets in staat is en ze laten daarom alle opdrachten maar liever door een ander uitvoeren. Het kind kan hierdoor ook beginnen te stotteren.

Een grote hulp bij dit probleem is de bach bloesem larch of lariks. Samen met aanmoedigingen van de ouders, zal het kind opnieuw zelfvertrouwen krijgen en ook durven beginnen aan opdrachten zonder angst te hebben dat het gaat mislukken. Het beste is wel dat ook de ouders dan gebruik maken van de bach bloesem larch of lariks om een zeer gunstig resultaat te bekomen.

Wat is de dosering van de bach bloesem larch of lariks?

Larch of lariks neem je puur in. In een glas niet bruisend water doe je 2 tot 4 druppels water, welke je dan even in je mond laat ronddraaien alvorens je ze inslikt. Dit doe je minimaal 2 tot 4 maal per dag.

Belangrijk om te weten is dat de innames van ‘s morgens en ‘s avonds de voornaamste zijn.

Ondervind je nadelige gevolgen bij het gebruik van larch of lariks?

De bach bloesem larch of lariks mag, zoals alle bachbloesems, zonder enig risico worden genomen. Je mag alles blijven verder eten en drinken en ook koffie, munt en alcohol mag je verder blijven gebruiken.

Je mag zonder enig probleem de bloesem larch of lariks combineren met andere bach bloesems, dit zal niets veranderen aan zijn werking. De bloesems werken immers allemaal op een verschillend niveau.

Iedereen, van piepjong tot stokoud, mag de bach bloesem gebruiken en ook voor dieren kan het een redding zijn.

Delen

Andere artikelen


star-of-bethlehem

Bach bloesem star of bethlehem of vogelmelk

De bach bloesem star of bethlehem of vogelmelk helpt je bij het verwerken van verdriet en pijn.

Lees het volledig artikel

honeysuckle

Bach bloesem honeysuckle of tuinkamperfoelie

De bach bloesem honeysuckle of tuinkamperfoelie helpt je meer in het heden te leven en het verleden te laten voor wat het is.

Lees het volledig artikel

wild-rose

Bach bloesem wild rose of hondsroos

De bach bloesem wild rose of hondsroos geeft je weer pit en energie op momenten dat je lusteloos bent.

Lees het volledig artikel

Bach bloesem soorten

Bach bloesem soorten

Dr. Bach heeft 38 verschillende soorten bach bloesem ontdekt. Iedere bach bloesem werkt op een specifieke emotie of gemoedstoestand. De bach bloesems worden in gedeeld in 7 verschillende groepen. Iedere groep bevat een aantal bach bloesems.

Lees het volledig artikel

oak

Bach bloesem oak of eik

De bach bloesem oak of eik helpt je wanneer je over je krachten heen bent gegaan.

Lees het volledig artikel

wild-oat

Bach bloesem wild oat of ruwe dravik

De bach bloesem wild oat helpt je de juiste weg te kiezen in dit leven. Als je niet meer weet wat je levensdoel is zal de bach bloesem wild oat je daarin inzicht geven.

Lees het volledig artikel

rock_rose

Bach bloesem rock rose of zonneroosje

De bach bloesem rock rose of zonneroosje helpt je tegen erge angsten of paniekaanvallen.

Lees het volledig artikel

hornbeam

Bach bloesem hornbeam of haagbeuk

De bach bloesem hornbeam of haagbeuk helpt je de energie te vinden om de dag te beginnen.

Lees het volledig artikel

willow

Bach bloesem willow of wilg

De bach bloesem willow of wilg verbreekt je verbittering en opent je terug voor al het mooie in het leven.

Lees het volledig artikel

clematis

Bach bloesem clematis of bosrank

De bach bloesem clematis of bosrank helpt je met je beide voeten op de grond te blijven en niet weg te dromen in je fantasiewereld.

Lees het volledig artikel

Gratis persoonlijk advies voor jouw probleem?

Neem contact op met Tom en binnen 48 uur krijg je gratis een persoonlijk en vertrouwelijk antwoord.

Vraag vrijblijvend advies