Deze site maakt gebruik van cookies. Meer weten Accepteren

Bach bloesem larch of lariks

Bach bloesem larch of lariks

De bach bloesem larch of lariks geeft je terug zelfvertrouwen en geloof in jezelf.

Je hebt de overtuiging dat niets je gaat lukken en je begint er dan ook maar niet aan! Negatieve ervaringen uit het verleden blijf je vast houden. Pogingen om situaties te verbeteren onderneem je niet, want je bent er zeker van dat het toch niet gaat helpen. Je weet nochtans dat je de kwaliteiten hebt om te slagen maar je weigert ze te erkennen.

Je voelt je moedeloos, nutteloos en minder waard dan anderen. Je hebt wel een grote bewondering voor degenen die wel slagen en succes hebben maar zelf zie je jezelf hiertoe niet in staat.

Wat heeft de bach bloesem larch of lariks voor uitwerking?

De bloesem larch of lariks schenkt je opnieuw vertrouwen en je krijgt het gevoel dat risico’s nemen om je doel te bereiken, de moeite waard is. Je gaat niet opgeven bij tegenslagen.

Ook alcoholisten hebben er baat bij en boeken zeer goede resultaten. Ook een korte inname bij examen, echtscheiding, sollicitatiegesprek, rijexamen kan hulp bieden.

Je durft ook aan iets nieuws te beginnen zonder je voorafgaande angst dat het zou mislukken. Je minderwaardigheidsgevoel ben je kwijt.

Kan larch of lariks ook een hulp zijn voor kinderen?

Het gebrek aan zelfvertrouwen ontstaat vaak al in de kindertijd. Je ouders benadrukten altijd hun eigen falen en dit in jouw bijzijn waardoor die onzekerheid op jou werd overgebracht.

Geregeld kreeg je ook te horen dat je broer of zus alles beter deed en dat jij er niet moest aan beginnen want “bij jou zou het toch fout gaan!”

Kinderen waar dit gebeurt, denken al heel snel dat het tot niets in staat is en ze laten daarom alle opdrachten maar liever door een ander uitvoeren. Het kind kan hierdoor ook beginnen te stotteren.

Een grote hulp bij dit probleem is de bach bloesem larch of lariks. Samen met aanmoedigingen van de ouders, zal het kind opnieuw zelfvertrouwen krijgen en ook durven beginnen aan opdrachten zonder angst te hebben dat het gaat mislukken. Het beste is wel dat ook de ouders dan gebruik maken van de bach bloesem larch of lariks om een zeer gunstig resultaat te bekomen.

Wat is de dosering van de bach bloesem larch of lariks?

Larch of lariks neem je puur in. In een glas niet bruisend water doe je 2 tot 4 druppels water, welke je dan even in je mond laat ronddraaien alvorens je ze inslikt. Dit doe je minimaal 2 tot 4 maal per dag.

Belangrijk om te weten is dat de innames van ‘s morgens en ‘s avonds de voornaamste zijn.

Ondervind je nadelige gevolgen bij het gebruik van larch of lariks?

De bach bloesem larch of lariks mag, zoals alle bachbloesems, zonder enig risico worden genomen. Je mag alles blijven verder eten en drinken en ook koffie, munt en alcohol mag je verder blijven gebruiken.

Je mag zonder enig probleem de bloesem larch of lariks combineren met andere bach bloesems, dit zal niets veranderen aan zijn werking. De bloesems werken immers allemaal op een verschillend niveau.

Iedereen, van piepjong tot stokoud, mag de bach bloesem gebruiken en ook voor dieren kan het een redding zijn.

Delen

Andere artikelen


Bach bloesem agrimony of agrimonie

Bach bloesem agrimony of agrimonie

De bach bloesem agrimony of agrimonie helpt je om met spanningen om te gaan en niet altijd een masker te dragen van vrolijkheid.

Lees het volledig artikel

Bach bloesem chestnut bud of kastanjeknop

Bach bloesem chestnut bud of kastanjeknop

De bach bloesem chestnut bud of kastanjeknop helpt je te leren uit je fouten door het wat rustiger aan te doen.

Lees het volledig artikel

bach bloesem centaury of duizendguldenkruid

Bach bloesem centaury of duizendguldenkruid

De bach bloesem centaury of duizendguldenkruid leert je om ook nee te zeggen als mensen misbruik willen maken van jouw goedheid.

Lees het volledig artikel

bach bloesem sweet chestnut of tamme kastanje

Bach bloesem sweet chestnut of tamme kastanje

De bach bloesem sweet chestnut of tamme kastanje doet het licht terug schijnen aan het eind van de tunnel.

Lees het volledig artikel

Bach bloesem wild rose of hondsroos

Bach bloesem wild rose of hondsroos

De bach bloesem wild rose of hondsroos geeft je weer pit en energie op momenten dat je lusteloos bent.

Lees het volledig artikel

Bach bloesem beech of beuk

Bach bloesem beech of beuk

De bach bloesem beech of beuk helpt je minder kritisch te zijn op anderen door meer verdraagzaamheid te tonen voor andermans mening.

Lees het volledig artikel

Bach bloesems in het dagelijks leven

Bach bloesems in het dagelijks leven

Bach bloesems zijn nuttig bij veel gebeurtenissen in ons dagelijks leven. Hier kan je een voorbeeld vinden van iedere Bach bloesem en waar je ze kan toepassen in situaties die wij waarschijnlijk allemaal kennen. Lees verder en wordt wegwijs in de 38 Bach bloesems.

Lees het volledig artikel

Bach bloesem mustard of herik

Bach bloesem mustard of herik

De bach bloesem mustard of herik helpt je uit de neerslachtigheid die plots als een donkere wolk over je heen is gekomen.

Lees het volledig artikel

Bach bloesem gentian

Bach bloesem gentian of gentiaan

De bach bloesem gentian of gentiaan helpt je naar de zonnige kant van het leven te kijken en de moed niet te verliezen als er iets niet loopt zoals verwacht.

Lees het volledig artikel

bach bloesem walnut of walnoot

Bach bloesem walnut of walnoot

De bach bloesem walnut of walnoot helpt je de banden los te maken met het verleden en je eigen koers verder te varen.

Lees het volledig artikel

Krijg gratis advies voor jouw probleem

Ben je niet zeker welke Bachbloesems jou kunnen helpen? Neem vrijblijvend contact op met Tom en krijg gratis persoonlijk advies.

tom vermeersch
Tom Vermeersch

Ja, ik wil gratis advies

Nee, dank je. Ik zoek het zelf wel uit....