Deze site maakt gebruik van cookies. Meer weten Accepteren

Bach bloesem larch of lariks

larch

De bach bloesem larch of lariks geeft je terug zelfvertrouwen en geloof in jezelf.

Je hebt de overtuiging dat niets je gaat lukken en je begint er dan ook maar niet aan! Negatieve ervaringen uit het verleden blijf je vast houden. Pogingen om situaties te verbeteren onderneem je niet, want je bent er zeker van dat het toch niet gaat helpen. Je weet nochtans dat je de kwaliteiten hebt om te slagen maar je weigert ze te erkennen.

Je voelt je moedeloos, nutteloos en minder waard dan anderen. Je hebt wel een grote bewondering voor degenen die wel slagen en succes hebben maar zelf zie je jezelf hiertoe niet in staat.

Wat heeft de bach bloesem larch of lariks voor uitwerking?

De bloesem larch of lariks schenkt je opnieuw vertrouwen en je krijgt het gevoel dat risico’s nemen om je doel te bereiken, de moeite waard is. Je gaat niet opgeven bij tegenslagen.

Ook alcoholisten hebben er baat bij en boeken zeer goede resultaten. Ook een korte inname bij examen, echtscheiding, sollicitatiegesprek, rijexamen kan hulp bieden.

Je durft ook aan iets nieuws te beginnen zonder je voorafgaande angst dat het zou mislukken. Je minderwaardigheidsgevoel ben je kwijt.

Kan larch of lariks ook een hulp zijn voor kinderen?

Het gebrek aan zelfvertrouwen ontstaat vaak al in de kindertijd. Je ouders benadrukten altijd hun eigen falen en dit in jouw bijzijn waardoor die onzekerheid op jou werd overgebracht.

Geregeld kreeg je ook te horen dat je broer of zus alles beter deed en dat jij er niet moest aan beginnen want “bij jou zou het toch fout gaan!”

Kinderen waar dit gebeurt, denken al heel snel dat het tot niets in staat is en ze laten daarom alle opdrachten maar liever door een ander uitvoeren. Het kind kan hierdoor ook beginnen te stotteren.

Een grote hulp bij dit probleem is de bach bloesem larch of lariks. Samen met aanmoedigingen van de ouders, zal het kind opnieuw zelfvertrouwen krijgen en ook durven beginnen aan opdrachten zonder angst te hebben dat het gaat mislukken. Het beste is wel dat ook de ouders dan gebruik maken van de bach bloesem larch of lariks om een zeer gunstig resultaat te bekomen.

Wat is de dosering van de bach bloesem larch of lariks?

Larch of lariks neem je puur in. In een glas niet bruisend water doe je 2 tot 4 druppels water, welke je dan even in je mond laat ronddraaien alvorens je ze inslikt. Dit doe je minimaal 2 tot 4 maal per dag.

Belangrijk om te weten is dat de innames van ‘s morgens en ‘s avonds de voornaamste zijn.

Ondervind je nadelige gevolgen bij het gebruik van larch of lariks?

De bach bloesem larch of lariks mag, zoals alle bachbloesems, zonder enig risico worden genomen. Je mag alles blijven verder eten en drinken en ook koffie, munt en alcohol mag je verder blijven gebruiken.

Je mag zonder enig probleem de bloesem larch of lariks combineren met andere bach bloesems, dit zal niets veranderen aan zijn werking. De bloesems werken immers allemaal op een verschillend niveau.

Iedereen, van piepjong tot stokoud, mag de bach bloesem gebruiken en ook voor dieren kan het een redding zijn.

Delen

Andere artikelen


crab-apple

Bach bloesem crab apple of wilde appel

De bach bloesem crab apple of wilde appel leert je om jezelf te accepteren zoals je bent en je minder te irriteren aan details.

Lees het volledig artikel

Bach bloesem soorten

Bach bloesem soorten

Dr. Bach heeft 38 verschillende soorten bach bloesem ontdekt. Iedere bach bloesem werkt op een specifieke emotie of gemoedstoestand. De bach bloesems worden in gedeeld in 7 verschillende groepen. Iedere groep bevat een aantal bach bloesems.

Lees het volledig artikel

white-chestnut

Bach bloesem white chestnut of paardekastanje

De bach bloesem white chestnut of paardekastanje helpt de rondmalende gedachten stil te leggen en stopt het gepieker.

Lees het volledig artikel

cerato

Bach bloesem cerato of loodkruid

De bach bloesem cerato of loodkruid helpt je te geloven in je eigen weten en niet meer te twijfelen aan jezelf.

Lees het volledig artikel

clematis

Bach bloesem clematis of bosrank

De bach bloesem clematis of bosrank helpt je met je beide voeten op de grond te blijven en niet weg te dromen in je fantasiewereld.

Lees het volledig artikel

oak

Bach bloesem oak of eik

De bach bloesem oak of eik helpt je wanneer je over je krachten heen bent gegaan.

Lees het volledig artikel

cherry-plum

Bach bloesem cherry plum of kerspruim

De bach bloesem cherry plum of kerspruim helpt je om je zelfcontrole te behouden en geen zaken te doen waar je later spijt zal van hebben.

Lees het volledig artikel

gorse

Bach bloesem gorse of gaspeldoorn

De bach bloesem gorse of gaspeldoorn geeft je de moed om, na herhaalde mislukkingen, toch de energie te vinden om verder te gaan.

Lees het volledig artikel

agrimony

Bach bloesem agrimony of agrimonie

De bach bloesem agrimony of agrimonie helpt je om met spanningen om te gaan en niet altijd een masker te dragen van vrolijkheid.

Lees het volledig artikel

sweet-chestnut

Bach bloesem sweet chestnut of tamme kastanje

De bach bloesem sweet chestnut of tamme kastanje doet het licht terug schijnen aan het eind van de tunnel.

Lees het volledig artikel

Gratis persoonlijk advies voor jouw probleem?

Neem contact op met Tom en binnen 48 uur krijg je gratis een persoonlijk en vertrouwelijk antwoord.

Vraag vrijblijvend advies