Deze site maakt gebruik van cookies. Ok

Contact

Wie ben ik?

Mijn naam is Tom Vermeersch (°1965), ik ben psycholoog - Bachbloesem specialist (attest) en heb meer dan 30 jaar ervaring in het werken met Bachbloesems.

Persoonlijk advies

Indien je met een specifiek probleem zit, stuur een mail en binnen de 24 uur krijg je gratis, een persoonlijk en vertrouwelijk antwoord. Zelf geef ik geen consulten meer thuis, maar spits me vooral toe op e-mail consulten om zo meer mensen te kunnen helpen. 

Aarzel niet mij te contacteren, ik help je graag verder!

Volledig vrijblijvend

Wat doe ik?

gezinReeds tientallen jaren werk ik als Bachbloesemtherapeut en heb reeds duizenden mensen met succes geholpen. Daarnaast heb ik ook les gegeven in Bachbloesemtherapie en ben ik auteur van de Bachbloesemgids. Verder heb ik opleiding gevolgd in zowat alle alternatieve geneeswijzen en ben ik sterk geïnteresseerd in spiritualiteit. Fysiek hou ik mijn conditie op peil met volleybal, fietsen en wandelen in de natuur.

Ook maak ik tijd voor mijn gezin. Ann is mijn vrouw en samen hebben we drie kinderen, Karen (°1989), Simon (°1991) en Marie (°1994). Onze jongste dochter, Marie, is gestorven aan een hersentumor toen ze 14 jaar oud was. Karen en Simon hebben er ondertussen ook voor gekozen om zich te verdiepen in de fascinerende wereld van Bachbloesems. Hun inzichten in de materie groeien gestadig omdat ze zich blijven bijscholen en dagelijks in contact komen met mensen die baat kunnen hebben bij Bachbloesems.