Facebook fans over Bach bloesem advies

Geven nu een kleine 3 weken de mix 107 bange hond aan onze american bully die echt bang is vanalles wat ze niet kent. Op wandeling heel moeilijk als er ergens een fiets of iets staat op haar weg dat er normaal niet staat. Ik kan nu op wandeling zonder dat ze haar hierover druk maakt, we kunnen mooi passeren. s avonds kon ze zich opwinden door schaduwen op de muir van de tv en dat gedrag is helemaal weg. Na 1 weekje zagen we merkelijk al verandering in haar gedrag.

Voor mijn hond ook resultaat!!

Heel tevreden met de mix speciaal voor mij gemaakt. Heb net bijbesteld. Voor 30€ per maand ben ik van mijn problemen verlost. Das 1€ per dag!

Het werkte bij mij van dag 10. Super blij met mijn mix op maat. Bedankt

Ik dacht dat het niet echt werkte, 3 flesjes besteld en na 2 gestopt. Toen merkte ik pas het verschil! Gelijk 3 nieuwe besteld. Werkt echt tegen overmatig blaffen. Nu weer 3 weken gegeven en mijn hond blaft echt veel minder en is relaxter.

Ik kreeg Bachbloesems aangeraden voor de autoziekte van mijn Bearded collie. Na het gebruik,ervan gedurende iets minder dan een maand reist mijn hond nu zonder ziek te worden. Dus ja ik ben een echte fan geworden

Ik gebruik mix 104 voor mijn hond. Ze heeft epilepsie. Het gaat erg goed, ze heeft bijna geen aanvallen meer

Dank u Tom, ik ben tevreden, mijn kleine maltezer is véél rustiger en minder bang. Ik meng de mix onder haar eten, en ik wrijf het op haar snoetje.

Mijn vorige kat was ooit ergens van geschrokken helemaal van slag vals etc. Rescue van Bach binnen no time weer normaal
Heb nu sinds gisteren mix 58 voor stoppen met roken merk nu al minder trek.


ik gebruik nu paar dagen beach bloesem vrijer ademhalen wat een fijn top product is dit
ik merkte na 2/3 dagen al een beetje verschil aangezien mijn ademhaling nog niet helemaal goed is aangezien verkeerd ademhalen ook wel stress kan geven is dit echt een aanrader


Mijn hond kwam als 8 weken oude puppy bij ons aan met een trauma angst in huis voor onze andere honden. Hij kreeg panic attacks als één vd andere 3 honden bewoog of te dichtbij kwam niet altijd maar wel heel veel en ze negeerde altijd elke uitval van hem. Ik heb alles geprobeerd maar na eindelijk 4 jaar de oplossing gevonden Bachbloesem druppels voor hem samengesteld we zijn na enkele maanden van 80 %panic attacks en 20%"rust naar 80%rust en echte rust diep slapen geen constante alertheid naar 20%panic attacks gegaan. Hij gaat uit zichzelf nu in de gang liggen als het hem teveel is en komt terug bij de andere honden liggen als hij rust gevonden heeft.
Ik ben enorm gelukkig om mijn hond zo te zien het gaat steeds beter. Zijn trauma in kleine ruimtes met andere honden wordt eindelijk verwerkt eindelijk vindt hij rust. Ik raad het iedereen aan om te proberen en ik ben Tom van Mariepure heel dankbaar
Veerle

Ik neem de Bachbloesem vrijer ademen tegen hyperventilatie. Gebruik hem nu een 4tal weken en merk wel degelijk resultaat. Ben er tevreden over

Jesse, weer helemaal Maine coon. Na een zware periode heeft hij zijn gouden mandje gevonden. Dank zij Marie pure Bach bloesem is hij helemaal op zijn gemak.

Tom, hartelijk dank. We geven het nu 3 weken aan Dario, een angstige woef met een serieus gevuld rugzakje. Al na enkele dagen zagen we een verschil. Het neemt de scherpte weg, hij is rustiger, meer open, het angstplassen is veel minder.
De Bachbloesem samen met therapie werkt en daar ben ik dankbaar voor
Na zylkene, adaptil is dit het eerste natuurlijk product dat werkt.
Poot van Dario

Het werkt echt, moeilijk te geloven, proberen zou ik zeggen.

Ik ben begin juni begonnen met de Bachbloesem mix 84 vrijer ademhalen en al na enkele weken was er een duidelijk positief resultaat merkbaar: ik ben veel rustiger, slaap een stuk beter, kan beter om met stress en tegenslag, heb opnieuw energie en voel mij niet langer beklemd in mijn doen en laten. Sociale activiteiten en contacten zijn een stuk aangenamer nu ik niet meer continu hinder ondervind van (chronische) hyperventilatie, negatieve gedachten en angstgevoelens. Uiteraard is de weg nog niet helemaal afgelegd, maar dag na dag ondervind ik de positieve en gunstige effecten van de natuurlijke Bachbloesem mix 84. Een absolute aanrader dus voor iedereen die kampt met de problematiek van hyperventilatie, overmatige stress en angsten... 

Bij gebruiken bij onze twins de Bach mix 87 en zijn sinds 3D gestart en ja hoor onze twins zijn rustiger en werkt ook bij slapen 

Steeds goed geholpen bedankt Tom

Ik pak de mix 40 voor menopauze nu al maand en half .Ik ben super tevreden ik raad iedereen dit aan

Ik gebruik het al jaren en ben zeer tevreden. Veel gezonder dan al da pillengetrek 

Sinds ik die Bachbloesem heb besteld, is mijn zoon helemaal een andere persoon geworden. Hij is nu heel lief, speelt ook met anderen en wordt niet snel geïrriteerd. Ervoor gaf hij hooguit 1 keer per week een kus als ik er om vroeg. Nu geeft hij dat meermaals per dag. Velen van mijn familieleden gaven ook aan dat mijn zoon een ander kind is geworden en hoe dat komt. Wij willen u hiervoor bedanken.

Sinds 27 dec gebruikt mijn bordercollie Sam de Bach bloesem druppels, op maat gemaakt, voor zijn epileptische aanvallen.
Sinds het gebruik van de druppels heeft hij één korte aanval gehad. Sam is relaxter en blijer en hij speelt weer binnen met de speeltjes. Dus ben blij met het resultaat tot nu toe.

Beste Tom,

Na 1,5 flesje van de Bach mix wil ik mijn ervaring delen.

Het heeft even geduurd voordat ik kon beschrijven wat de werking werkelijk was. Ik heb namelijk ook altijd last van de najaarsblues en gebruik daarom ook een speciale lamp.

Ik merk over het algemeen minder angst, minder onrust m.b.t het leven, slaap rustiger, voel mij relaxter, de irritaties zijn minder en sneller weg. Ik loop niet zo snel meer over van emoties en daardoor is mijn intuïtie sterker geworden, ook doordat het andere meer tot rust is gekomen.

Bedankt voor de goede zorg.

Hartelijke groet,

Wieteke

Mijn teckel was erg in d war toen mijn man overleden was, een mix van Bachbloesem heeft haar erg geholpen. Ze had ook epilepsie dus moest ik erg goed op haar letten

Voor Capo (de witte kat) heeft Tom een persoonlijke Bach remedie gemengd. Hij krijgt deze ongeveer een maand en het resultaat is verbluffend! Hij heeft niet meer gesproeid en is een stuk rustiger en aanhankelijker geworden! Echt een aanrader als je denkt alles al geprobeerd te hebben!

Hier ook een zeer tevreden mens.
Het water stond tot aan mijn lippen. 
Ik heb toen n paar keer n mail contact gehad . En er is op maat druppels voor mij gemaakt.
En nu ziet het leven er weer wat rooskleuriger uit! 
Een aanrader.

Ik heb een tweetal weken geleden de Bachbloesem voor honden met verlatingsangst gekocht voor de hond van mijn dochter. 
Samen met het laten spelen vd radio heeft dit de hond van mijn dochter al enorm vooruit geholpen.

Ik ben sinds 2013 bezig met het nemen van de druppels. Ben zo tevreden erover. En Tom begrijpt je . En zo'n leuk contact .Echt Top.

Krijg gratis advies voor jouw probleem

Ben je niet zeker welke Bachbloesems jou kunnen helpen? Neem vrijblijvend contact op met Tom en krijg gratis persoonlijk advies.

tom vermeersch
Tom Vermeersch

Ja, ik wil gratis advies

Nee, dank je. Ik zoek het zelf wel uit....