Facebook fans over Bach bloesem advies

Jesse, weer helemaal Maine coon. Na een zware periode heeft hij zijn gouden mandje gevonden. Dank zij Marie pure Bach bloesem is hij helemaal op zijn gemak.

Het werkt echt, moeilijk te geloven, proberen zou ik zeggen.

Ik ben begin juni begonnen met de Bachbloesem mix 84 vrijer ademhalen en al na enkele weken was er een duidelijk positief resultaat merkbaar: ik ben veel rustiger, slaap een stuk beter, kan beter om met stress en tegenslag, heb opnieuw energie en voel mij niet langer beklemd in mijn doen en laten. Sociale activiteiten en contacten zijn een stuk aangenamer nu ik niet meer continu hinder ondervind van (chronische) hyperventilatie, negatieve gedachten en angstgevoelens. Uiteraard is de weg nog niet helemaal afgelegd, maar dag na dag ondervind ik de positieve en gunstige effecten van de natuurlijke Bachbloesem mix 84. Een absolute aanrader dus voor iedereen die kampt met de problematiek van hyperventilatie, overmatige stress en angsten... 

Bij gebruiken bij onze twins de Bach mix 87 en zijn sinds 3D gestart en ja hoor onze twins zijn rustiger en werkt ook bij slapen 

Steeds goed geholpen bedankt Tom

Ik pak de mix 40 voor menopauze nu al maand en half .Ik ben super tevreden ik raad iedereen dit aan

Ik gebruik het al jaren en ben zeer tevreden. Veel gezonder dan al da pillengetrek 

Sinds ik die Bachbloesem heb besteld, is mijn zoon helemaal een andere persoon geworden. Hij is nu heel lief, speelt ook met anderen en wordt niet snel geïrriteerd. Ervoor gaf hij hooguit 1 keer per week een kus als ik er om vroeg. Nu geeft hij dat meermaals per dag. Velen van mijn familieleden gaven ook aan dat mijn zoon een ander kind is geworden en hoe dat komt. Wij willen u hiervoor bedanken.

Sinds 27 dec gebruikt mijn bordercollie Sam de Bach bloesem druppels, op maat gemaakt, voor zijn epileptische aanvallen.
Sinds het gebruik van de druppels heeft hij één korte aanval gehad. Sam is relaxter en blijer en hij speelt weer binnen met de speeltjes. Dus ben blij met het resultaat tot nu toe.

Beste Tom,

Na 1,5 flesje van de Bach mix wil ik mijn ervaring delen.

Het heeft even geduurd voordat ik kon beschrijven wat de werking werkelijk was. Ik heb namelijk ook altijd last van de najaarsblues en gebruik daarom ook een speciale lamp.

Ik merk over het algemeen minder angst, minder onrust m.b.t het leven, slaap rustiger, voel mij relaxter, de irritaties zijn minder en sneller weg. Ik loop niet zo snel meer over van emoties en daardoor is mijn intuïtie sterker geworden, ook doordat het andere meer tot rust is gekomen.

Bedankt voor de goede zorg.

Hartelijke groet,

Wieteke

Mijn teckel was erg in d war toen mijn man overleden was, een mix van Bachbloesem heeft haar erg geholpen. Ze had ook epilepsie dus moest ik erg goed op haar letten

Voor Capo (de witte kat) heeft Tom een persoonlijke Bach remedie gemengd. Hij krijgt deze ongeveer een maand en het resultaat is verbluffend! Hij heeft niet meer gesproeid en is een stuk rustiger en aanhankelijker geworden! Echt een aanrader als je denkt alles al geprobeerd te hebben!

Hier ook een zeer tevreden mens.
Het water stond tot aan mijn lippen. 
Ik heb toen n paar keer n mail contact gehad . En er is op maat druppels voor mij gemaakt.
En nu ziet het leven er weer wat rooskleuriger uit! 
Een aanrader.

Ik heb een tweetal weken geleden de Bachbloesem voor honden met verlatingsangst gekocht voor de hond van mijn dochter. 
Samen met het laten spelen vd radio heeft dit de hond van mijn dochter al enorm vooruit geholpen.

Ik ben sinds 2013 bezig met het nemen van de druppels. Ben zo tevreden erover. En Tom begrijpt je . En zo'n leuk contact .Echt Top.

Mijn lieve schat neemt nu voor de vierde dag de mix voor hondjes met angst, en het is al een hele verbetering. Daar net bij de hondenkapper zeiden ze dat Freya opgewekter was dan normaal. Zo heb ik haar het liefste ! Nu hopen dat haar angst voor andere honden ook weggaat zodat ze ten volle kan genieten van haar leven !

Hoi Tom,

De op maat gemaakte Bachbloesems, voor mij met mijn slaapproblemen werken goed, ben er erg blij mee.

Groetjes Mirjam

Echt heel tevreden over heb er 3 gekocht en zal er zeker nog aankopen!!!!!

vind het super en het helpt nog ook.

Dit gunden we onze dochter ook zo erg. Na een lange zoektocht waren we eruit. Ze is hooggevoelig. Iedereen staat klaar met de beste bedoelingen, maar aandacht is één van de dingen die laat groeien. Zo blij dat we Tom hebben leren kennen. Hij stond altijd klaar wanneer we hem nodig hadden. We hebben een eigen recept mogen ontvangen. We zijn nu 3 maanden verder en wat is ze gegroeid. Er zijn nog wel uitdagingen, maar die kan ze nu dragen. Gewoon omdat daar nu de ruimte en energie voor is. Tom, ❤️ - stikke bedankt voor je enthousiasme, je gedrevenheid, je passie. 
Ik kan dit iedereen aanraden.

Onze hond Bonnie met een behoorlijk rugzakje, hebben wij 3 maanden bachdruppels op maat gegeven en ze doet het daar erg goed op. Voor het eerst sinds wij haar hebben is ze lekker ontspannen onderste boven gaan liggen met de poten heerlijk in de lucht, zonder dat ze geknuffeld werd. Ook pakt ze ineens ‘savonds na het eten een speeltje en gaat daar zelf mee spelen. Heerlijk om te zien!

Ik had al alles gebruikt voor de menopauze maar niets hielp. Dan ben ik zelf op google beginnen zoeken . En kwam ik bij de Bachbloesems uit. Zeer tevreden dit werkt echt , ik zou ze niet meer willen missen!

Mij. Kat Chelbie is al minder gestrest na bijna 4 weken

Mijn zoontje gebruikt het. Het is net of er valt een enorme last van zijn schouder nu hij weet dat er hulp bestaat. 

is echt geweldig! mn hond was echt super bang voor vuurwerk was echt een trillend, bang en kroop echt door het huis heen! afgelopen maand begonnen ( eind november) met vuurwerk angst en geloof het of niet, hij lag te slapen tijdens oud op nieuw! naar buiten vond tie niet heel leuk, maar in huis was hij echt heel relaxed. ik wil Bachbloesem echt enorm bedanken ook namens mn hond voor deze kans. volgend oud op nieuw ga ik zeker weer bestellen!

Zo tevreden met de persoonlijke mix voor mijn teckel Doortje!

Mijn dochter heeft van Mariepure de mix 77 voor hoogsensiviteit. Ze is nu bezig met het derde flesje en zij heeft er echt baat bij. Dank je wel Tom.

Ons grootste probleem met Django was socialiseren met andere honden. Iemand raadde ons aan Bachbloesem te proberen. Wij zijn Bachbloesem 107 gaan proberen. En zie het resultaat: keurig zijn examen- oefeningen afwerken terwijl op het veldje ernaast een andere groep honden bezig was.