Deze site maakt gebruik van cookies. Ok

Veel gestelde vragen

Alle veel gestelde vragen


Wat betekenen die nummers op de flesjes?

Doordat de flesjes elk een unieke mengeling van enkelvoudige Bach bloesems bevatten, hebben ze elk een eigen, specifiek nummer. Dit nummer is verschillend van de nummering die je terugvindt op de enkelvoudige Bach bloesems.


Waarom zijn je flesjes duurder dan die in de winkel?

De flesjes in de winkel bevatten 10ml, mijn flesjes 50 ml, dat is 5 x zoveel. Ook bevatten mijn flesjes niet 1 enkelvoudige Bach bloesem, maar 6  tot 8 verschillende enkelvoudige Bach bloesems.


Waarom verschillen de smaken?

Mijn druppels hebben geen sterke alcoholische smaak omdat ik het gebruik van alcohol tot een minimum beperk. De flesjes uit de winkel zijn zeker al geen goede zaak want ze bezitten 20 x meer alcohol.


Zijn er bijwerkingen?

Het grote voordeel van Bach bloesem is dat ze totaal onschadelijk zijn en geen enkele bijwerking geven.


Zit er alcohol in Bach bloesem mixen?

De Bach bloesem mixen bevatten een minimum aan alcohol. Hierdoor kunnen baby’s, kinderen en zwangere vrouwen de Bach bloesem mixen veilig gebruiken. De Bach bloesem die je in de winkel of apotheek haalt, bevat tot 40% alcohol en is af te raden bij kinderen en zwangere vrouwen.


Wat is de levertermijn?

Van zodra het bedrag op de rekening staat ontvang je een bevestigingsmail en wordt de bestelling binnen de 48 uur opgestuurd met de post. 

Gelieve rekening te houden met een levertijd van 3 à 4 werkdagen voor zendingen naar Nederland en 1 werkdag voor zendingen naar België.


Kan ik betalen met overschrijving?

Ja, je kan betalen via overschrijving

Je kan overschrijven op het ING rekeningnummer NL79 INGB 0658 4564 23 t.n.v. Tom Vermeersch - Ser Feliz

Van zodra het bedrag op de rekening staat ontvang je een bevestigingsmail en wordt de bestelling opgestuurd per post.


Als ik zwanger ben, mag ik de Bach bloesem dan nemen?

Tijdens de zwangerschap is het geen enkel probleem de Bach bloesem samenstellingen te nemen, want ze zijn 100% veilig. De Bach bloesem brengt zeker en vast geen schade toe aan je baby of jezelf, ze zorgen zelfs voor een voorspoedige zwangerschap.


Mag mijn kindje ook van deze druppels nemen?

Bach bloesems kunnen zonder risico gegeven worden aan kleine kinderen, ze zijn 100% veilig. Zelfs aan pasgeboren baby’s mag je de Bach bloesems geven, ze zijn volledig onschadelijk.


Blijft de dosering hetzelfde als mijn kind hoogsensitief is?

De Bach bloesems mogen in de gewone dosering van 6 x 4 druppeltjes per dag gegeven worden. Kinderen reageren over het algemeen heel snel op de Bach bloesems. Indien het hoogsensitief is zal het meestal nog sneller resultaat geven.


2 3 4 > >>

Krijg gratis advies voor jouw probleem

Ben je niet zeker welke Bachbloesems jou kunnen helpen? Neem vrijblijvend contact op met Tom en krijg gratis persoonlijk advies.

tom vermeersch
Tom Vermeersch

Ja, ik wil gratis advies

Nee, dank je. Ik zoek het zelf wel uit....