Tom, ik zal je eeuwig dankbaar zijn voor wat je voor mij hebt gedaan

(5/5) - Bach bloesem op maat

Beste Tom,

Allereerst wil ik je bedanken voor alle hulp die je me hebt gegeven. De Bachbloesem remedie heeft mijn leven opnieuw een positieve wending gegeven. Ik raad echt iedereen met bange gevoelens aan om een dergelijke persoonlijke Bachbloesem remedie bij je te laten maken. Maar laat ik de lezers even vertellen hoe diep mijn schrik zat, en hoe het mijn leven zodanig beïnvloedde dat er zelfs niet meer van “leven” te spreken viel.

"Ongeveer 5 jaar geleden begon mijn schrik. Ik studeerde toen nog aan de universiteit voor dierenarts, en de stress werd mij waarschijnlijk te veel. Op een dag begon iedereen in een les flauw te vallen, toen kreeg ik ook dat gevoel dat ik op ieder moment kon flauwvallen en liep naar buiten. Vanaf die dag begon mijn schrik voor ieder ongemak dat mijn lichaam vertoonde.

Over de jaren heen verergerden het alleen maar. Het werd zo erg dat ik niet meer naar buiten durfde. Ik sloot mij op in huis en verwaarloosde zelfs vriendschappen omdat ik bang was naar buiten te gaan en een heftige reacties te krijgen. Het was slechts een kwestie van tijd toen het ook thuis begon. Ik kreeg een snel hartritme en duizelingen en kon ’s nachts niet meer slapen. Toen kreeg ik andere middelen die dit moest onderdrukken, maar de ongemakken bleven.

Enkele maanden geleden kwam ik dan gelukkig bij Tom terecht, die mij een persoonlijke mix voor mijn bange gevoelens maakte. Ik las alle andere positieve en gelijkaardige verhalen op de website en besloot het even te proberen. Normaal ben ik vrij sceptisch over alles wat mijn schrik eventueel zou gaan verminderen, omdat niets in het verleden echt doeltreffend was. Dit was anders met de Bachbloesem remedie die Tom mij gaf! Na de tweede dag had ik al resultaat! Ik contacteerde Tom onmiddellijk en vroeg of dit zo snel al mogelijk was! En inderdaad de effecten bleven niet uit, en mijn schrik werd elke dag minder!

Nu kan ik opnieuw naar buiten, en kan zelfs opnieuw gaan winkelen! Nu vertrekken we volgende week op vakantie, iets waar ik tegenop zag, omdat we vele plaatsen bezoeken die mij niet bekend zijn en die ook veel mensen hebben rondlopen. Nu kijk ik er zelfs naar uit!! De paniek komt soms nog eens opsteken, maar dat is omdat ik de Bach bloesems soms vergeet in te nemen en zodoende. Indien ik mijn Bachbloesems naar behoren inneem, ben ik als herboren. 5 sterren voor de persoonlijke Bachbloesem remedie voor bange gevoelens, want het heeft mijn leven teruggegeven."

Tom, ik zal je eeuwig dankbaar zijn voor wat je voor mij hebt gedaan. Ik hoop dat ik met mijn verhaal andere mensen met last van schrik of paniek kan aansporen de Bachbloesem remedie te gaan gebruiken, want het werkt echt! Geen propaganda of reclame, gewoon een eerlijk verhaal van iemand die heel diep zat. En ik geloof echt dat bange gevoelens zeker kunnen worden bevochten met de Bachbloesem, het enige wat je echt hoeft te doen is het een kans geven.

Groetjes,
Sandra

Disclaimer: werking varieert van persoon tot persoon en is niet gebaseerd op wetenschappelijke resultaten.


Bach bloesem mix op maat

Inhoud 50 ml

Aanbevolen kuur

  • 2 flesjes € 79.00
    Uw voordeel € 19.00
  • 1 flesje € 49.00
Plaats in mandje
Onmiddellijk leverbaar
GRATIS verzending vanaf € 30.00

BTW Incl.

  • SafeShops


Andere getuigenissen


Frank
(5/5) Frank *

Mijn nachten zijn opvallend milder geworden

Ondertussen ben ik nét begonnen aan het tweede flesje. Ik doe dagelijks 24 druppels in een flesje water. Ik wilde je (na dit eerste flesje) zeggen dat mijn nachten opvallend milder zijn geworden.

Lees de volledige getuigenis

Cara
(5/5) Cara *

Ik had eigenlijk meteen resultaat

Ik koppel even terug naar aanleiding van de persoonlijke bachbloesemmix die je voor me maakte. Ik voel me hier heel goed bij en heb sindsdien geen paniekaanvallen meer gehad.

Lees de volledige getuigenis

Omer
(5/5) Sandra *

Iedereen merkt verschil op

Ik wens je te bedanken voor de mix die je hebt samengesteld voor mijn zoontje Omer.

Lees de volledige getuigenis

Veerle
(5/5) Veerle Van Hoof *

Ik ben je zo dankbaar!!!

Mijn mama is aan haar laatste flesje bezig (mix op maat) en we zijn zooooo blij dat de Bachbloesems zo'n een positief effect op haar hebben!!!!

Lees de volledige getuigenis

Angelina
(5/5) Angelina *

Het gaat de goede kant op

In de afgelopen week komt het steeds vaker voor dat ik s’avonds zittend in slaap val op de bank. Over het algemeen slaap ik dieper.

Lees de volledige getuigenis

Rudolphia
(5/5) Rudolphia de Roode *

Mijn opvliegers zijn beduidend afgenomen

Ik gebruik nu ruim 2 maanden mijn Bach bloesem die op maat gemaakt is en ik kan je zeggen dat ik er veel baat bij hebt.

Lees de volledige getuigenis

Mirjam
(4/5) Mirjam Lemmens *

Ik kan ook beter doorslapen

Even een berichtje van mij, de bloesems werken wel, ik slaap beter en kan ook beter doorslapen.

Lees de volledige getuigenis

Lina
(5/5) Hester Fick *

Ze is zekerder van zichzelf

We zijn nu iets meer dan 3 maanden verder en de druppels zijn nu bijna op. Ik merk zeker verschil.

Lees de volledige getuigenis

Aukje
(5/5) Aukje *

Dit was werkelijk een hele bijzondere ervaring

Veel dank voor de fijne bloesems die je mij stuurde. De eerste dag dat ik deze nam was op de volkstuin waar ik een schildersklus wilde gaan doen na mijn werk.

Lees de volledige getuigenis

Sien
(5/5) Karen *

Ze heeft geen hysterie momenten meer

Een aantal maanden geleden heb ik met u contact gehad over mijn dochter. U hebt toen een samenstelling van Bachbloesems gemaakt voor haar.

Lees de volledige getuigenis

* Disclaimer: werking varieert van persoon tot persoon en is niet gebaseerd op wetenschappelijke resultaten.

Krijg gratis advies voor jouw probleem

Ben je niet zeker welke Bachbloesems jou kunnen helpen? Neem vrijblijvend contact op met Tom en krijg gratis persoonlijk advies.

tom vermeersch
Tom Vermeersch

Ja, ik wil gratis advies

Nee, dank je. Ik zoek het zelf wel uit....