Deze site maakt gebruik van cookies. Meer weten Accepteren

Homeopathie tegen vermoeidheid

Bach bloesem mix 47 helpt om:

  • meer energie te hebben
  • je draagkracht te verhogen
  • stressbestendiger te zijn
  • minder te piekeren
  • beter te slapen
Meer info

Vele mensen krijgen vroeg of laat met vermoeidheid te maken. Dit kan verschillende oorzaken hebben, van emotionele problemen tot fysieke aandoeningen. Vaak wordt er naar een oplossing gezocht en raadpleegt men daarvoor de huisarts. Meestal wordt echter geen actie ondernomen totdat de vermoeidheid zich langer dan 6 maanden voordoet. Maar wat tijdens deze 6 maanden? Daarom kiezen vele mensen tegenwoordig voor homeopathie om hun vermoeidheid tegen te gaan.

Bachbloesem homeopathie tegen vermoeidheid

De meest gebruikte homeopathie tegen vermoeidheid is hedendaags zonder twijfel de Bachbloesem remedie. Deze remedie wordt samengesteld op een volledig natuurlijke manier en houdt rekening met de karaktertrekken en noden van de patiënt.

Een Bachbloesem remedie bestaat uit een selectie Bachbloesems en water. In totaal zijn er 38 Bachbloesems met elk hun specifieke functie. Het hoeft dus niet gezegd worden dat de combinaties verschillende Bachbloesems eindeloos zijn. Verder zorgt de grote diversiteit Bachbloesems voor vele keuzes, dus ook bij vermoeidheid. Door de persoonlijke aanpak van deze homeopathie, is dit de best werkende en meest doeltreffende remedie op dit moment.

Wanneer je meer kans wilt hebben om een Bachbloesem remedie te kopen die echt voor jou werkt, dan is het zeker aangeraden contact op te nemen met een Bachbloesem consulent. Na een gesprek kan de consulent namelijk afleiden welke combinatie het best bij jou past en welke homeopathie het best de vermoeidheid bij jou kan tegengaan.

Mineraalzout homeopathie tegen vermoeidheid

Een tweede veel gebruikte homeopathie tegen vermoeidheid is mineraalzout homeopathie. Het middel werkt als een energieleverancier voor het lichaam. Mineraalzout homeopathie levert zodoende energie aan de klieren, spieren, bloed en het immuunsysteem. Dit wil zeggen dat de mineraalzout homeopathie tegen vermoeidheid ook kan worden gebruikt tijdens een infectie, om het herstel te bevorderen.
Acupunctuur homeopathie tegen vermoeidheid

De derde populaire homeopathie tegen vermoeidheid is zonder twijfel acupunctuur. Het idee van acupunctuur schrikt vele mensen af, door het gebruik van de naalden op drukpunten in het lichaam. Dit is zeer jammer, want acupunctuur heeft al vele successen geboekt bij een groot aantal aandoening. Meer zelfs, om vermoeidheid tegen te gaan is acupunctuur als homeopathie de beste keuze.
In de acupunctuur gelooft men dat verschillende aandoeningen ontstaan door een stoornis van energievloei in het lichaam. Door het bewerken van de punten die jou problemen geven, kan de energietoevoer met acupunctuur opnieuw worden hersteld. Vanzelfsprekend is dergelijke homeopathie zeer bevorderlijk om vermoeidheid tegen te gaan!

Spiritualiteit bij homeopathie en vermoeidheid

Bij homeopathie tegen vermoeidheid is er ook plaats voor spiritualiteit. Vele homeopaten raden yoga en meditatie om vermoeidheid bij patiënten tegen te gaan. De behandeling kan bestaan uit meditatie, bijvoorbeeld wanneer de vermoeidheid wordt veroorzaakt door hyperventilatie, of de behandeling kan bestaan uit een combinatie tussen homeopathie en oefeningen.

Welke soort oefening het best bij jou past, is natuurlijk afhankelijk van jouw specifieke voorkeuren, of de homeopaat die jij bezoekt. Homeopathie hoeven niet altijd middeltjes te zijn die je voor vermoeidheid gaat innemen, maar kunnen ook bestaan uit zeer efficiënte en makkelijke oefeningen waarmee jij de vermoeidheid kan gaan bestrijden.

 

Delen
Bach bloesem Mix 47: Vermoeidheid

Bach bloesem mix 47 helpt om:

  • meer energie te hebben
  • je draagkracht te verhogen
  • stressbestendiger te zijn
  • minder te piekeren
  • beter te slapen
Klik hier en ontdek Bach bloesem mix 47

Andere artikelen


Chronisch vermoeidheid syndroom

Chronisch vermoeidheid syndroom

CVS of het chronisch vermoeidheid syndroom is een moeilijke aandoening om te definiëren. Dit door de onduidelijke oorzaken en behandeling. De aandoening wordt ook wel eens ME genoemd, of Myalgische Encephalomyelitis  

Lees het volledig artikel

Vermoeidheid bestrijden: het kan!

Vermoeidheid bestrijden: het kan!

Het bestrijden van vermoeidheid kan al door een gezonde levensstijl. Door gezond te gaan leven, kan vermoeidheid al worden tegengegaan.
Een eerste aspect dat moet worden bekeken om vermoeidheid te bestrijden, is het hanteren van een gezond slaappatroon.  

Lees het volledig artikel

Lusteloos gedrag & vermoeidheid: hoe aanpakken?

Lusteloos gedrag & vermoeidheid: hoe aanpakken?

Vermoeidheid kan ervoor zorgen dat je lusteloos wordt, en dit is zeker een veelvoorkomend probleem. Wanneer je lusteloos bent, en ook last hebt van vermoeidheid, is dit vaak een teken van een onderliggende aandoening.

Lees het volledig artikel

Ernst van vermoeidheid meten

Ernst van vermoeidheid meten

Vaak is het moeilijk om vermoeidheid in te schatten, daarom is het belangrijk voor de patiënt zelf om vermoeidheid in te schatten en te meten naargelang ernst. Online vind je alvast vele tests terug die je enkele vragen stellen en naargelang je antwoorden je vermoeidheid gaan schatten.  

Lees het volledig artikel

De relatie tussen vermoeidheid en alcohol

De relatie tussen vermoeidheid en alcohol

Mensen die frequent gebruik maken van alcohol, kampen vaak met vermoeidheid. Er is dus duidelijk een relatie tussen het gebruik van alcohol en vermoeidheid. Natuurlijk kan een glas alcohol niet kwaad, maar dit verandert echter wanneer er teveel gebruik wordt gemaakt van alcohol.  

Lees het volledig artikel

Vermoeidheid en zweten

Vermoeidheid en zweten

Wanneer symptomen zoals vermoeidheid en zweten samen voorkomen, kan je niet anders dan jezelf afvragen of er iets misgaat in je lichaam. Natuurlijk moeten dergelijke symptomen niet meteen een teken zijn van een onderliggende aandoening, maar toch moet die factor in gedachten worden genomen.  

Lees het volledig artikel

Misselijkheid en vermoeidheid

Misselijkheid en vermoeidheid

Misselijkheid en vermoeidheid zijn symptomen die vaak op een onderliggende aandoening of problemen duiden. Wanneer deze twee symptomen zich voordoen, is het belangrijk een arts te raadplegen om de onderliggende oorzaak vast te stellen. Natuurlijk hoeft misselijkheid en vermoeidheid geen negatieve aandoening te zijn, maar misschien een leuke verassing?  

Lees het volledig artikel

Kan de lever vermoeidheid veroorzaken?

Kan de lever vermoeidheid veroorzaken?

 Wanneer de lever niet naar behoren werkt, kan deze vermoeidheid met zich meebrengen. Voor vele aandoeningen ter hoogte van de lever, is vaak het enige symptoom altijd aanwezige vermoeidheid. Andere symptomen komen meestal aan het licht wanneer er al blijvende schade aan de lever is toegebracht.

Lees het volledig artikel

Last van vermoeidheid en branderige ogen?

Last van vermoeidheid en branderige ogen?

Wanneer je last hebt van vermoeidheid en branderige ogen, wijst dit waarschijnlijk op de aanwezigheid van droge ogen. Gelukkig is er veel aan droge ogen te doen, maar het kan wel knap lastig zijn wanneer je er last van hebt.

Lees het volledig artikel

Onverklaarbare vermoeidheid?

Onverklaarbare vermoeidheid?

Onverklaarbare vermoeidheid is een klacht die meer voorkomt dan je zou denken. Vele mensen hebben al vele artsen bezocht, maar er is nog altijd geen oorzaak gevonden voor de vermoeidheid waarmee zij al enige tijd kampen. Toch zijn er vele oorzaken die de onverklaarbare vermoeidheid eindelijk wel kunnen verklaren.  

Lees het volledig artikel

Krijg gratis advies voor jouw probleem

Ben je niet zeker welke Bachbloesems jou kunnen helpen? Neem vrijblijvend contact op met Tom en krijg gratis persoonlijk advies.

tom vermeersch
Tom Vermeersch

Ja, ik wil gratis advies

Nee, dank je. Ik zoek het zelf wel uit....